Skinisukset, nanosukset, muut pitopohjasukset

Voiteluvinkit ja ohjeet

Skinisuksien voitelu ja hoito

Voitele luistopinnat normaaliin tapaan kuumavoitelua tai nesteluistoa käyttäen. Käytä pitokarvan puhdistamiseen ajoittain likaa hylkivää Rex Skin Care #508 -hoitoainetta, joka ei vahingoita pitokarvan kiinnitystä. Älä käytä pitokarvaan Rex Remover -voiteenpoistoa, sillä se saattaa irrottaa karvan liimauksen. Varo myös nestemäisten luistojen pääsemistä pitokarvan alueelle.

Käsittelemällä skinisuksen pitokarva Hydrex-fluorinesteellä saadaan aikaan paras mahdollinen lian hylkivyys ja luisto-ominaisuudet, pidosta tinkimättä. Yksi käsittely kestää useita kymmeniä kilometrejä.

Skinisuksen pitokarvan vaihto

Katso ohjevideo youtube-kanavaltamme. Käytä suksen valmistajan alkuperäistä uutta pitokarvaa.

Nanogrip- ja Optigrip-sukset

Käsittele suksen pohja ajoittain Rex Anti-Ice Glider #507 hoitoaineella. Tämä estää pohjan jäätymistä ja lumen kerääntymistä ongelmakelillä. Jos pohja on kovin likainen, pyyhi se Rex Remover -voiteenpoistoaineella ennen Anti-Icen levitystä.

Zero-sukset

Käsittele pitoalue Rex Anti-Ice Glider #507 hoitoaineella. Kilpahiihtoon suosittelemme pitoalueen pinnoitusta Hydrex-fluorinesteellä.

Hammastuksella varustetut pitopohjat

Halvimpien suksien pohjamateriaali poikkeaa paremmista, ja suosittelemme nestemäisten luistovahojen käyttöä. Nestemäistä pitovoidetta voi laittaa myös hammastuksen päälle parantamaan pitoa.

Takaisin ylös