Harjat, siklit ja muut apuvälineet

Täydellisen voidevalikoiman lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman voitelutarvikkeita. Oikeanlaisilla työkaluilla hoidat suksesi nopeasti, helposti ja nautinnollisesti!


Voiteluharjat

1

618
Nylonharja

Jokaisen voitelijan perusvaruste. Viimeistele luistovoitelu aina nylonharjalla harjaamalla. Myös fluoripinnoitteiden viimeistelyyn. Varaa fluoripinnoitteiden harjaamiseen oma harjansa jota et käytä muuhun.

1

619
Luonnonjouhiharja

Käytä pohjan kuvion aukaisuun luistovoiteen siklaamisen jälkeen, ennen nylonharjausta. Kuten messinkiharja, myös luonnonjouhiharja on "ottava" eikä kiillottava harja kuten nylonharja. Hieman messinkiharjaa miedompi ote.

1

620
Messinkiharja

Sen jälkeen kun olet siklannut, aloita kovien luistovoiteiden harjaus avaamalla pohjan hiontakuvio messinkiharjalla. Muutama veto kärjestä kantaan riittää. Soveltuu myös luistopintojen puhdistamiseen joko voiteenpoistoaineen kanssa tai ilman.

1

621
Rosteriharja

Rosteriharja pohjan hiontakuvion aukaisuun luistovoitelun yhteydessä, tai vanhan luistovoiteen poistamiseen ennen uutta voitelua. Rosteriharja on kaikista voiteluharjoista kuluttavin, eli eniten voidetta pois ottava.

1

617
Messinki/Nylonharja

Messinki- ja nylonharja yhdistettynä samaan harjaan.


Siklit, korkit

1

604
Akryylisikli

Jokaisen hiihtäjän perustarvike luistovoiteen siklaamiseen. Eri kuva-aiheita.

1

607
Olassikli

Kätevä tarvike suksen olaksen siklaamiseen.

1

602
Monitoimisikli

Muovinen monitoimisikli

1

600
Muovi / metallisikli

1

611
Luonnonkorkki

Luonnonkorkki voiteen tasoitukseen ja fluoripinnoitteiden kiinnittämiseen hankaamalla. Käytä fluoripinnoitteille omaa korkkia.

1

612
Synteettinen korkki

Synteettinen materiaali, käytetään pitovoiteiden tasoitukseen.

1

625
Karhunkieli

Pohjan puhdistukseen ja nukan poistoon esimerkiksi voiteenpoiston yhteydessä tai uusia suksia pohjustettaessa. Puhdistaa tehokkaasti voiteeenpoistonesteellä kasteltuna.

1

627
Rexlon-teflonliina

Koko 8x20 cm. Käytetään fluorituotteiden silittämiseen suksen pohjaan. Vähentää fluorin haihtumista ilmaan, tarttumista rautaan ja ehkäisee pohjan palamista.