Rex fluorigeelit

Helppo ja taloudellinen tapa saavuttaa maailmanluokan luisto.

Fluorinesteet ovat helppokäyttöisiä ja varmoja, sillä niitä käyttäessä ei juurikaan tule voiteluvirheitä, eikä voitelurautaa tarvita. Niitä voidaan käyttää yksistään tai toisen fluoripinnoitteen päällä lisäämässä luisteluherkkyyttä. Yksi kerros riittää kelistä riippuen 10 - 15 km hiihtoon. Jos ensimmäinen geelikerros levitetään lämpimään sukseen ja toinen kun suksi on jäähtynyt, saadaan kulutuskestoa parannettua huomattavasti. Muista ravistaa geelipulloa hyvin ennen käyttöä!

 


 

1

4702
Hydrex 2
+10…-20°C

Fluor_x4_future.png

Uusittu koostumus ilman PFOA-yhdisteitä, ominaisuuksista tinkimättä. Käytetään pitovoiteiden ja liistereiden pinnoitteena, parantaa pitojen luistoa ja vähentää roskaantumista. Hydrex 2 on myös paras mahdollinen käsittelyaine skinisuksille! Voidaan käyttää myös luistovoiteena karkealla ja likaisella lumella, kun lämpötila on +3-5°C. TK-73 -napin päälle levitettynä ja rotofleecellä tai -korkilla kiinnitettynä päihittää usaet pulverit luistotestissä.

1

471
Sapporo
+3…-15°C

FLUOR_x4.png

Molybdeenigeeli, joka on suunniteltu erityisesti karkealle, märälle ja ryynimäiselle lumelle. Kannattaa kokeilla myös kuivemmalla, jauhaantuneella lumella aina -20°C asti.

1

475
Oslo
-5…-15°

FLUOR_x4.png

Oslo geeli on kehitetty SLC -geelin tilalle ja se toimii parhaiten pakkaskeleillä kun lumi ei ole kovin vanhaa.


Rex-fluorigeelien käyttö


Yleisohje fluorigeelien käyttöön:


  1. Ravista pullo hyvin ennen käyttöä
  2. Levitä norona suksen pohjaan ja levitä sormella
  3. Anna kuivua ja hankaa luonnonkorkilla
  4. Viimeistele harjaamalla nylonharjalla. Käytä fluoripinnoitteiden harjaamiseen puhdasta nylonharjaa joka on varattu ainoastaan fluoripinnoitteiden harjaukseen.

Skinisuksien käsittely Rex Hydrex 2:lla

Rex Hydrex 2 on paras mahdollinen käsittelyaine skinisuksille. Estää pitokarvaa likaantumasta ja parantaa sen luistoa, pitoa heikentämättä.