Rex N-Kinetic -pinnoitteet

Uudet fluorivapaat nestemäiset luistopinnoitteet kilpahiihtoon

Mullistava uutuus: Rex N-KINETIC™ tason 4 hydrofobinen teknologia tarjoaa ylivertaista fluorivapaata suorituskykyä huippukilpahiihtoon. Alkoholipohjaisen liuottimen haihduttua suksen pohjaan jäävä hydrofobinen pinta on myrkytön, vettä ja likaa hylkivä ja ultranopea. Intensiivisen tuotekehityksen tulos, käytetty kilpailuissa Maailmancupissa jo kausilla 18/19 ja 19/20!


 

494
N-Kinetic Liquid Warm
+1…-4°C

N-Kinetic_x4.png

Lauhan kelin luistopinnoite kilpahiihtoon. Parhaimmillaan kun lumen kosteus on korkeintaan D:30 (Kuivasta kosteen lumeen.) Optimikelissä nopeampi kuin fluoripulverit. Levitä voideltuun ja harjattuun sukseen ja anna kuivua 30 min. huoneenlämmössä.

495
N-Kinetic Liquid Cold
-4…-20°C

N-Kinetic_x4.png

Pakkaskelin luistopinnoite kilpahiihtoon. Parhaimmillaan kun lumen kosteus on korkeintaan D:30 (Kuivasta kosteen lumeen.) Optimikelissä nopeampi kuin fluoripulverit. Levitä voideltuun ja harjattuun sukseen ja anna kuivua 30 min. huoneenlämmössä.

n-kinetic_bw.gif

Rex N-KINETIC™ on yleisnimitys Rexin uuden sukupolven luistoa parantaville ja likaa hylkiville teknologioille. Nyt neljässä eri hintaluokassa, aina 100% N-Kinetic luistopinnoitteisiin, jotka tarjoavat fluoripinnoitteiden tasoista  suorituskykyä.


Lumen kosteusluokat Doser-mittarilla mitattuna:

  • D:00 – D:22: Dry snow / kuiva lumi
  • D:23 – D:30: Moist snow / kostea lumi
  • D:31 – D:55: Wet snow / märkä lumi
  • D:56 – D:75: Very wet snow / erittäin märkä lumi
  • D:76 – D:100: Slush / vesisohjo


Rex N-Kinetic luistopinnotteiden käyttö

N-Kinetic_instructions.png

Levitä pinnoite pakkauksen sienellä voideltuun ja harjattuun sukseen ja anna kuivua/kovettua 30 minuuttia huoneenlämmössä. Harjaa nylonharjalla.