Rex RCX Extra Tuned nesteluistot

Nesteluistot ja fluoripuriste, saatavilla rajoitetusti jo kaudella 22/23!

Uudet pulverilla boostatut RCX-nesteluistot sisältävät reilun annoksen kelialueen parhaita pulvereita helpossa sienilevitinpullossa. Kisavalmiiden RCX-nesteluistojen pohjana on Rex HF-sarjan luistovaha, joka on tuunattu tarkasti valikoidulla pulverilla valmiiksi kisavireeseen. “Nappipuuro” valmiina pullossa!

Käytä viimeisenä kerroksena perusvoideltuun sukseen. Levitä, anna kuivua kaikessa rauhassa ja harjaa.

Sienilevitinluisto_ohje.png


412
RCX Sininen
-2...-12°C

Fluor_x3_future.png

Kaikki lumityypit, erityisesti sekalumi

RCX Sininen on optimaalisella määrällä Rex Racing Service “77” ja “83” -fluoripulvereita boostattu korkeafluorinen nesteluisto. Näillä eväillä syntyy maailmacup-tason luisto laajalla kelialueella. Erityisen liukas RCX Sininen on 77- ja 83-pulvereiden optimikelillä, eli uudehkolla sekalumella. Rexin tuotekehitystiimin laatima resepti kattaa yleisimmät talven lumikelit!

414
RCX Grafiitti
+5...-10°C

Fluor_x3_future.png

Uusi lumi

RCX Musta on optimaalisella määrällä
Rex TK-245 -fluoripulveria boostattu korkeafluorinen nesteluisto. Kyseessä on siis valmis uudelle lumelle optimoitu “nappipuuro” kertalevityksellä! TK-245 on Rexin suosituin pulveri kisahuollossa, ja yhdistettynä mustaan uuden lumen HF-luistoon se on lyömätön kombo.

410
RCX Pinkki
+5...-20°C

Fluor_x3_future.png

Tykkilumi / karkea lumi / hidas pakkaslumi

RCX Pinkki on optimaalisella määrällä
Racing Service “89” fluoripulveria boostattu korkeafluorinen nesteluisto, joka tarjoaa maailmancup-tason luiston tykkilumella, ja karkealla lumella. Molybdeeniä sisältävä “89” on vain kisahuollossa myytävä pulveri, joka on erityisen liukas likaisella ja karkealla lumella. Se parantaa timantinkovan Rex UHW-vahan luistoa ja lianhylkivyyttä entisestään.


Rex RCX-sarjan vahateknologia

 

Rex Future Fluor™ on PFOA-vapaa, ympäristö- ja käyttöturvallisempi fluoriteknologia. Future Fluor -merkinnällä varustetut tuotteet täyttävät vuonna 2020 voimaan astuvat fluorien käyttöä koskevat määräykset, vauhdista tinkimättä.

Rex POWER POLYMERS™ - uuden sukupolven polymeerivahaseos muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden.

Rex 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia mahdollistaa uudenlaisten polymeerivahojen tilapäisen muuttamisen nestemäiseen muotoon. Nestevaha ilman kompromisseja.

UHW_bw.gif

Rex UHW™ on ultrakova ja kulutuskestävä polymeerivahaseos kaikista kuluttavimmille keleille. Niin kova, että mahdollista levittää vain nestemäisenä. Muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden. Käytössä G41/HF41 -sprayvahoissa.


Rex-nesteluistojen käyttö:


Yleisohje:

  1. Puhdista pohja liasta ennen voitelua Rex Remover -voiteenpoistolla tai Rex Fluor Glide Cleanerilla. Puhtaus on puoli luistoa.
  2. Ravista pakkausta ja levitä luistovaha pohjaan
  3. Anna kuivua
  4. Kiillota nylonharjalla tai pehmeällä paperilla tai kankaalla

Parhaan kulutuskestävyyden saavuttamiseksi suosittelemme uusille ja vasta hiotuille suksille kuumavoitelua ensimmäisellä kerralla.