Rex RG-sarjan luistovahat

Luistovahojen uusi kuningas, valmiina maailmancupin valloitukseen!

Rexin nopeimmat fluorivapaat luistovahat nestemäisinä ja kiinteinä versioina.

Uusi, G-sarjan sprayvahojen yläpuolelle asettuva RG-sarja on seuraava askel Rexin maailmancup-tason luistovahojen tuotekehityksessä. RG-sarjassa lanseeraamme kakkostason fluorivapaan, hydrofobisen N-Kinetic-teknologian. RG-sarjan kehitys on ollut käynnissä vuodesta 2018 saakka, jolloin julkaisimme ensimmäiset N-kinetic -teknologiaa hyödyntävät sprayluistot. Rex N-KINETIC™ tason 2 hydrofobinen teknologia tarjoaa ylivertaista fluorivapaata suorituskykyä kaikissa keleissä.

Kaikissa luistotesteissä RG-sprayt ovat päihittäneet huippunopeat G-Sprayt, jotka ovat jo muodostuneet käsitteeksi. Rex N-KINETIC™ 2 on myrkytön, likaa hylkivä ja ultranopea!

Rexin sprayluistot ovat markkinoiden vahapitoisimmat nesteluistot, ja eivät vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttävät pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostavat ja hoitavat suksen pohjaa. Riittoisalla 150ml aerosolipakkauksella voitelet reilusti enemmän kuin vastaavalla kuumavoiteella, jopa yli 40 suksea. (188 cm luistelusuksi)
Tyhjän aerosolipakkauksen voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja suuttimen muovinkeräykseen.

Spray_instruction_icons.png


4654
RG42 UHW Pinkki/Vihreä
+5…-20°C

N-Kinetic_x2.png

Sohjo/karkea lumi/vitikeli/tykkilumi.

Uudenlainen timantinkova luistovaha, jota eivät rajoita kuumavoitelun asettamat rajoitteet!

RG42:n äärimmäisen kova UHW-polymeerivahaseos nostaa nestemäisten luistovahojen kulutuskeston uudelle tasolle. Huippuluistoa vitikelillä sekä myös karkealla sohjolla ja tykkilumella.

Kulutuskestävä ja helppolevitteinen valinta myös alppisuksiin ja lumilautoihin!

4694
RG22G Uusi Lumi Spray
+2…-12°C

N-Kinetic_x2.png

Uusi lumi

Uudelle lumelle tarkoitettu ja tarkoin optimoidun määrän grafiittia sisältävä RG22G täydentää Rexin RG-sarjan. Voiteen kovuus asettuu RG12 keltaisen ja RG22 sinisen väliin. Riittoisa 150ml pakkaus.

1

4674
RG22 Sininen Spray
-2…-12°C

N-Kinetic_x2.png

Kaikki lumityypit

Sinisten luistojen kelialueelle kehitetty RG22 on Rexin kaikkien aikojen liukkain fluorivapaa vaha! Valitse joko nestemäinen sprayversio, tai perinteinen kuumavoide, itse vaha ja kulutuskesto on sama. Riittoisa 150ml pakkaus.

4664
RG21 Keltainen Spray
+10…-2°C

N-Kinetic_x2.png

Uusi ja vanha lumi

RG-sarjan pehmein vaha sekä nestemäisenä sprayversiona että kuumavoideltavana. Perinteisiin vesikelin vahoihin verrattuna RG12 on kuitenkin suhteellisen kova sekä ”kuiva” vaha. Helposti työstettävä ja erittäin likaa hylkivä. Riittoisa 150ml pakkaus.

1

468
RG32 Vihreä
-8…-20°C

N-Kinetic_x2.png

Kaikki lumityypit.

Kova ja kestävä voide kylmiin olosuhteisiin kaikille lumityypeille. RG32:ta voi käyttää myös lämpöisemmällä kelillä silloin, kun lumi on kuluttavaa.

Siklaa lämpöisenä, jäähdytä ja harjaa. Sulamispiste: n. 140°C.

1

469
RG22 Grafiitti
+2…-12°C

N-Kinetic_x2.png

Uudelle lumelle tarkoitettu ja tarkoin optimoidun määrän grafiittia sisältävä RG22G täydentää Rexin RG-sarjan. Voiteen kovuus asettuu RG12 keltaisen ja RG22 sinisen väliin.

Sulamispiste n. 130°C.

1

4674
RG22 Sininen
-2…-8°C

N-Kinetic_x2.png

Kaikki lumityypit.

Sinisten luistojen kelialueelle kehitetty RG22 on Rexin kaikkien aikojen liukkain fluorivapaa vaha! Valitse joko nestemäinen sprayversio, tai perinteinen kuumavoide, itse vaha ja kulutuskesto on sama.

Siklaa vaha heti sulatuksen jälkeen, anna jäähtyä ja harjaa. Sulamispiste: n. 135°C

1

466
RG22 Keltainen
+2…-2°C

N-Kinetic_x2.png

Uusi ja vanha lumi.

RG-sarjan pehmein vaha sekä nestemäisenä sprayversiona että kummavoideltavana. Perinteisiin vesikelin vahoihin verrattuna RG12 on kuitenkin suhteellisen kova sekä ”kuiva” vaha. Helposti työstettävä ja erittäin likaa hylkivä.

Sulamispiste: n. 130°C


Rex fluorivapaa vahateknologia

Mikä tekee luistovahasta huippunopean, kulutuskestävän ja helppokäyttöisen? Tutustu Rex-voideteknologian saloihin.

 

UHW_bw.gif

Rex UHW™ on ultrakova ja kulutuskestävä polymeerivahaseos kaikista kuluttavimmille keleille. Niin kova, että mahdollista levittää vain nestemäisenä. Muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden. Käytössä G41/HF41/RG42 -sprayvahoissa.

Rex N-KINETIC™ on yleisnimitys Rexin uuden sukupolven luistoa parantaville ja likaa hylkiville teknologioille. Nyt neljässä eri hintaluokassa, aina 100% N-Kinetic luistopinnoitteisiin, jotka tarjoavat fluoripinnoitteiden tasoista  suorituskykyä.

Rex POWER POLYMERS™ - uuden sukupolven polymeerivahaseos muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden.

Rex 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia mahdollistaa uudenlaisten polymeerivahojen tilapäisen muuttamisen nestemäiseen muotoon. Nestevaha ilman kompromisseja.


Rex-sprayluistojen käyttöohje: