Rex Original Glider nestevahat

Luistovoiteiden klassikot, nyt myös nestemäisinä versioina.

4232
Original Sininen
-2…-15°C

Rexin sininen on kaikkien hiihtäjien tuntema klassikko. Nestemäisenä versiona se muuttaa käsitykset pikaluistojen suorituskyvystä kulutuskestävämmällä ja liukkaammalla Rex Power Polymers -vahakoostumuksella.  Yksi Suomen suosituimmista luistovoiteista!

4252
Original Violetti
+5…-2°C

Violetti Original Flider on sinistä hieman pehmeämpi vaha, joka luistaa paremmin vesikeliltä pikkupakkaselle erityisesti kostealla lumella. Entisiä pikaluistoja kulutuskestävämpi ja liukkaampi Power Polymers -vahakoostumus.


Rex Original Glider kuumavahat

Rex Original Glider –luistovoidesarja sisältää fluorittomia voiteita, jotka ovat saavuttaneet hyvän maineen niin kunto- kuin kilpahiihtäjienkin keskuudessa. Luotettava vaihtoehto kaikentasoisille hiihtäjille! Päivitetty Power Polymers -koostumus, joka on aiempaa kulutuskestävämpi ja liukkaampi.

1

426
Glider Punainen
+4…0°C

Glider –sarjan pehmein voide, joka soveltuu parhaiten pehmeille laduille ja märälle uudelle lumelle.

1

425
Glider Violetti
+2…-4°C

Suosittu luistovoide vesikeliltä pikkupakkaselle erityisesti kostealla lumella. Saatavana myös 600 g suurkuluttajapakkaus.
1

423
Glider Sininen
-1…-10°C

Luistovoiteiden kuningas! Legendaarinen sininen Rex on yksi maailman parhaista fluorittomista luistovoiteista. Lyömätön valinta perusvoiteluun ja treenaamiseen. Usein paras voidevaihtoehto kuntohiihtäjälle joka kelillä. Saatavana myös 600 gramman suurkuluttajapakkaus.
1

424
Glider Vihreä
-8…-20°C

Luotettava luistovoide kylmälle kelille ja silloin kun tarvitaan kovaa voidetta, esim. jäiselle ladulle ja likaiselle lumelle.

1

433
Glider Musta
-7…-25°C

Grafiittia sisältävä erikoisluistovoide kylmälle ja kuivalle kelille.

1

491
Pohjustusparafiini
 

Helposti sulatettava ja hyvin imeytyvä voide uusien suksien pohjustukseen. Muodostaa hyvän pohjan jatkovoiteluun. Soveltuu hyvin myös pohjien puhdistukseen jos siklataan pois kuumana. Saatavana myös 600 gramman suurkuluttajapakkaus.

1

430
Base Oil 2.0
 

(Poistuva tuote) Rexin erikoisuudessa, fluoripohjustusöljyssä on samat ominaisuudet kuin pohjustusparafiinissa, mutta se on nopeampi ja helpompi käyttää, sillä yksi käsittely pohjustusöljyllä vastaa 2-3 voitelukertaa. Käsittelyn jälkeen jatka kuumavoitelulla.

Rex-nesteluistojen käyttö:


Fluoripuristeen yhdistäminen nesteluistoon on näppärä tapa saada sukset todella liukkaiksi ja herkiksi. Vain harjaus riittää viimeistelyksi.

Voitelu tunnetaan myös nimellä "nappipuuro", ja siinä nesteluisto ja fluorinappi kiinitetään yhdessä pohjaan.

  • Hankaa fluoripuristetta puhtaaseen, Glide Cleanerilla puhdistettuun suksen pohjaan
  • Levitä kelin mukainen nesteluisto fluoripuristeen päälle normaaliin tapaan
  • Anna kuivua ja harjaa kiiltäväksi puhtaalla nylonharjalla. Voit myös hangata luonnonkorkilla ennen harjausta.