Rex G-sarjan nesteluistot:

Edistyneintä vahateknologiaa, ilman fluoriyhdisteitä.

Markkinoiden ensimmäinen kilpakäyttöön suunniteltu fluorivapaa luistovahasarja – Nyt myös sienilevitinpullossa.

Rexin G21, G21 G ja G11 ovat fluorittomia versioita menestyksekkäistä, maajoukkueiden kanssa yhteistyönä kehitetyistä HF-sarjan vahoista. Kehitysyhteistyön hedelmät ovat G-sarjan myötä saatavilla uudessa hintaluokassa. Täysin uudenlainen G41 UHW™ on kaikkien aikojen kovin Rexin vaha, joka tarjoaa fluorittomalle vahalle ennennäkemätöntä suorituskykyä niin vitikelillä kuin karkealla sohjolla ja tykkilumella.

Rexin sprayluistot ovat markkinoiden vahapitoisimmat nesteluistot, ja eivät vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttävät pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostavat ja hoitavat suksen pohjaa. Riittoisalla 150ml aerosolipakkauksella voitelet reilusti enemmän kuin vastaavalla kuumavoiteella, jopa yli 40 suksea. (188 cm luistelusuksi)
Tyhjän aerosolipakkauksen voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja suuttimen muovinkeräykseen.

Rex G-sarjan nestemäiset luistovahat hyödyntävät kaikkia Rex HF-sarjan teknologioita, kuten Rex N-KINETIC™, Rex POWER POLYMERS™ uuden sukupolven polymeerivahat, ja 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia, jolla uudenlaiset polymeerivahat muunnetaan tilapäisesti nestemäiseen muotoon. Erona Rex HF-sarjan sprayluistoihin on vain fluorittomuus.

Spray_instruction_icons.png

Lataa pdf: Rex G-sarjan sprayvahat


435
G41 UHW Pinkki/Vihreä
+5…-20°C

N-Kinetic_x1.png

Karkea/tykkilumi/vitikeli

Uudenlainen timantinkova luistovaha, jota eivät rajoita kuumavoitelun asettamat rajoitteet!

G41:n äärimmäisen kova UHW-polymeerivahaseos nostaa nestemäisten luistovahojen kulutuskeston uudelle tasolle. Huippuluistoa vitikelillä sekä myös karkealla sohjolla ja tykkilumella. Riittoisa 150ml pakkaus.

Kulutuskestävä ja helppolevitteinen valinta myös alppisuksiin ja lumilautoihin!

Lataa pdf: G41

439
G21G Uusi Lumi Spray
+2…-12°C

N-Kinetic_x1.png

Uusi lumi

Fluorivapaa versio HF21 G grafiitista, silti täysiverinen kilpavaha. Uudelle lumelle tarkoitettu ja tarkoin optimoidun määrän grafiittia sisältävä G21 G tarjoaa matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Koskaan aiemmin ei Rexin fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.

1

437
G21 Sininen Spray
-2…-12°C

N-Kinetic_x1.png

Kaikki lumityypit

Fluorivapaa versio HF21 sinisestä, silti täysiverinen kilpavaha. Sinisen parkun kelialueelle kehitetty G21 on Rexin kaikkien aikojen liukkain fluorivapaa vaha! Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Koskaan aiemmin ei Rexin fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.

436
G11 Keltainen Spray
+10…-2°C

N-Kinetic_x1.png

Uusi ja vanha lumi

Fluorivapaa versio HF11 keltaisesta, silti täysiverinen kilpavaha. Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Koskaan aiemmin ei Rexin fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.

4351
G41 UHW Pinkki/Vihreä
+5…-20°C

N-Kinetic_x1.png

Sama vaha kuin G41 spray, mutta 60 ml sienilevitinpullossa.

4391
G21G Uusi Lumi
+2…-12°C

N-Kinetic_x1.png

Sama kuin G21 Grafiitti spray, mutta 60 ml sienilevitinpullossa.

4371
G21 Sininen
-2…-8°C

N-Kinetic_x1.png

Sama kuin G21 Sininen Spray, mutta 60 ml sienilevitinpullossa.

4361
G11 Keltainen
+10…-2°C

N-Kinetic_x1.png

Sama kuin G11 Keltainen Spray, mutta 60 ml sienilevitinpullossa.


Rex fluorivapaa vahateknologia

Mikä tekee luistovahasta huippunopean, kulutuskestävän ja helppokäyttöisen? Tutustu Rex-voideteknologian saloihin.

 

UHW_bw.gif

Rex UHW™ on ultrakova ja kulutuskestävä polymeerivahaseos kaikista kuluttavimmille keleille. Niin kova, että mahdollista levittää vain nestemäisenä. Muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden. Käytössä G41/HF41 -sprayvahoissa.

Rex N-KINETIC™ on yleisnimitys Rexin uuden sukupolven luistoa parantaville ja likaa hylkiville teknologioille. Nyt neljässä eri hintaluokassa, aina 100% N-Kinetic luistopinnoitteisiin, jotka tarjoavat fluoripinnoitteiden tasoista  suorituskykyä.

Rex POWER POLYMERS™ - uuden sukupolven polymeerivahaseos muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden.

Rex 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia mahdollistaa uudenlaisten polymeerivahojen tilapäisen muuttamisen nestemäiseen muotoon. Nestevaha ilman kompromisseja.


Rex sprayluistojen käyttöohje:

Rex sienilevitinluistojen käyttö: