902_Race_Day_Spray_2020.gif

TEHOKKAALLA JA PUHTAALLA
VOIMANSIIRROLLA MAALIIN ASTI.

Rex Race Day Spray on uudenlainen innovaatio ketjujen ja takapakan käsittelyyn.

HYDROFOBINEN PINNOITE KETJUILLE

VERTAANSA VAILLA OLEVA LIANHYLKIVYYS, HYÖDYNTÄEN KILPASUKSIVOITEIDEN TEKNOLOGIAA

Rex Race Day Spray on täysin uudenlainen tuote, jolla käsittelet pyöräsi ketjun ja takapakan äärimmäisen likaa hylkiviksi ja tehohäviöltään minimoiduiksi.

Rex on expertti fluoripinnoitteissa, ja olemme yksi niiden johtavista valmistajista huippukilpahiihtoon. Rex-fluoripinnoitteet ovat avittaneet lukuisia huippu-urheilijoita ja joukkueita voittoihin useilla vuosikymmenillä.

Tuomme nyt fluoripinnoite-osaamisemme ensimmäisenä valmistajana pyöräilyyn. Kitkan minimoiminen ja maksimaalinen lianhylkivyys ovat asioita joiden parissa olemme työskennelleet hiihdossa vuosikymmeniä. Hiihdosta tuttua on myös ajattelutapa (vaha+pinnoite). Yhdessä Domestique- tai Black Diamond -ketjuöljymme kanssa Race Day Spray muodostaa kokonaisuuden, jossa pinnoite suojaa voiteluainetta ja parantaa sen ominaisuuksia.

Race Day Sprayn kehitys on tapahtunut alusta asti parhaiden urheilijoiden ja testauskumppanien apua hyödyntäen. Valmistamme kaikki pyörätuotteet tehtaallamme Hartolassa.

 

 

MITÄ KOVEMMAT OLOSUHTEET – SITÄ SUUREMPI HYÖTY

TESTATTU RIIPPUMATTOMISSA DYNAMOMETRITESTEISSÄ JA MAAILMAN KOVIMMASSA PYÖRÄKISASSA PARIS- ROUBAIXISSA.

Wheel Energy Oy:n testilaboratoriossa Race Day Spray vakuutti ominaisuuksillaan:

 • Voimansiirron äänitaso laski heti käsittelyn jälkeen yhdellä desibelillä. Äänitaso pysyi -1dB alemmalla tasolla koko pitkän testin ajan.
 • Race Day Sprayllä käsitelty ketju jolla oli ajettu 7 tuntia ulkona kotimaisessa kevätkelissä (pölyä, lätäköitä, märkää soraa ja asfalttia), lisäsi vastustaan ainoastaan 0,5W kun se mitattiin ennen ja jälkeen testilenkin!
 • Kilpailevilla menetelmillä käsitellyt ketjut kuten UltraFast-optimointi, tyypillisesti lisäävät vastustaan 2.07W jopa lyhyemmän ajon jälkeen. (Friction Factsin testiraportti 2012 )
 • Verrattuna kisassa voitelutehonsa menettäneeseen kuivaan ketjuun, Race Day Spray -käsittely antaa käyttöösi kolme ilmaista lisäwattia kisan loppuun asti.

TÄYSIN UUSI MENETELMÄ KETJUJEN OPTIMOINTIIN

KETJUJA EI TARVITSE EDES IRROTTAA PYÖRÄSTÄ.

AINOT TUOTE, JOLLA VOIT KÄSITELLÄ MYÖS TAKAPAKAN.

Tähän asti ainut tapa saavuttaa viimeisinkin wattihyöty ketjujen optimoinnilla, on ollut ostaa valmiiksi käsitelty ketju joka kuitenkin käsittelyn kuluttua muuttuu aivan tavalliseksi ketjuksi. Race Day Sprayllä voit käsitellä ketjun itse, irroittamatta sitä edes pyörästä.

Ketjun lisäksi voit käsitellä myös pakan, jolloin saavutetaan paras mahdollinen voimansiirron toiminta äärimmäisissä kisaolosuhteissa.

Kaiken lisäksi Race Day Spray on edullinen käyttää: Saat jopa kuusi käsittelykertaa edullisemmin kuin yksi valmiiksi optimoitu ketju! Vuodelle 2020 Race Day Spray on päivitetty uuteen, riittoisampaan pakkaukseen.

 

LATAA RACE DAY SPRAYN ESITE-PDF:

 

 

TEKNISET TIEDOT

DYNAMOMETRISSA TESTATTU JA HYVÄKSI TODETTU

Täysin puhdistetut ketjut mitattiin heti voitelun jälkeen ja uudelleen ulkona tapahtuneen kuuden tunnin kisasimulaation jälkeen. Testi ajettiin kahdella identtisellä uudella ketjulla ja voimansiirrolla.

Testi osoittaa sen mikä on nähtävissä myös silmin: Race Day Sprayllä käsitelty ketju pysyy puhtaana, hiljaisena ja tehokkaana.

Ero voimansiirron kitkassa kasvaa Race Day Sprayllä käsitellyn ketjun hyväksi koko kuuden tunnin kisan ajan, ollen lopulta 52% pienempi. Ja pelkkä Rex Domestiquekin on tutkitusti yksi markkinoiden nopeaimmista ja pitkäkestoisimmista öljyistä!

Mikään toinen ketjujen optimointiin tarkoitettu tuote ei pärjää RDS:n hydrofobisille ominaisuuksille.


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

KUINKA KAUAN KÄSITTELY KESTÄÄ?

Race Day Sprayn likaa hylkivä vaikutus säilyy useita satoja kilometrejä. Kun ketju alkaa kuullostaa kuivalta, voit lisätä Rexi-ketjuöljyä ja jatkaa ajamista. Ennen uutta Race Day Spray -käsittelyä puhdista voimansiirto huolellisesti.

 

VOINKO KÄYTTÄÄ RACE DAY SPRAYTÄ MUIDEN KETJUÖLJYJEN KANSSA?
Race Day Spray on suunniteltu toimimaan yhdessä Rex Domestique-, ja Black Diamond -ketjuöljyn kanssa, ja tuotteiden raaka- ainekoostumus täydentää toisiaan. Race Day Spray ei itsessään ole voiteluaine, vaan pinnoite joka yhdessä voiteluaineen kanssa muodostaa todella tehokkaan voiteluratkaisun. Emme suosittele Race Day Sprayn käyttöä muiden ketjuöljyjen kanssa.

 

VOIKO SITÄ KÄYTTÄÄ MYÖS MAASTOPYÖRÄSSÄ?

Race Day Spraystä on etua kaikissa pyöräilyn alalajeissa. Maastokäytössä pinnoitteen äärimäinen lianhylkivyys pitää voimansiirron puhtaampana pitkillä kisamatkoilla sekä märissä että pölyävissä olosuhteissa. Tämä varmistaa tarkan vaihtamisen koko kisan ajan, ja vähentää voimansiirron ennenaikaista kulumista. Hydrofobisten ominaisuuksien ansiosta mudassa ajettu, RDS:llä käsitelty ketju puhdistuu ällistyttävän puhtaaksi pelkällä paperilla pyyhkimällä.

 

MITEN RACE DAY SPRAY VERTAUTUU MUIHIN KETJUJEN OPTIMOINTITUOTTEISIIN?

 • Rex RDS on ainut tuote jolla voidaan käsitellä takapakka. Tämä on iso etu sateessa, pölyisissä ja mutaisissa olosuhteissa. Voimansiirtosi pysyy tehokkaampana pidempään ja myös vaihteiston toiminta säilyy parempana.
 • Kilpailevat ratkaisut eivät ole tarkoitettuja sateeseen, pölyyn ja mutaan, vaan minimoimaan kitka laboratorio-olosuhteissa. Mutta kukaan ei aja kisaa laboratoriossa!
 • Race Day Sprayn suositushinta on 79,90€. Hinnalla saat kuusi käsittelykertaa, halvemmalla kuin yhden valmiiksi optimoidun ketjun hankintahinta. Voit myös käyttää suosikkiketjuasi, eikä joka kisaa varten tarvitse ostaa uutta ketjua! Optimoidut ketjut ovat nyt yhä useamman kisaajan ulottuvilla.

KÄYTTÖOHJE:

 • Puhdista ketju huolellisesti esim. ketjupesurilla. Jos ketjut ovat uudet, poista varastorasva.
 • Laita Rex Domestique-, tai Black Diamond -ketjuöljyä vastapuhdistettuun ketjuun 2–3 kertaa. Näin varmistetaan että sitä on myös ketjun sisällä riittävästi.
 • Pyöritä voimansiirtoa hiljalleen saadakseen öljy ketjun sisään, ja pyyhi lopuksi ketjun pinnalta pois ylimääräinen öljy.
 • Ravista Race Day Spray ennen käyttöä.
 • Suihkuta Race Day Spray ketjuun noin 2 cm etäisyydeltä takapakan päällä, pyörittäen samalla kampia taaksepäin nopeasti (n. 1 sekunti/kampikierros), kunnes ketju on kiertänyt ympäri kerran.
 • Toista sama ketjun sisäpinnalle, vaihtajan ylärissan kohdalla. Ketjun pyörähtäminen ympäri on helppo katsoa pikaliittimestä, yleensä noin kolme kampikierrosta.
 • Anna kuivua kunnes ketju näyttää valkoiselta.
 • Sadekelillä kannattaa käsitellä myös pakka. Muista suojata mahdollinen jarrulevy.

Kuivumisen jälkeen (n. 10min) ketju ja pakka näyttävät aivan valkoisilta. Väri johtuu PTFE:n ja täysin perfluoratun vahasta muodostamasta pinnoitteesta. Kuljetinaineena toimiva nopeasti haihtuva liuotin vie pinnoiteaineen myös ketjun sisään.


OHJEVIDEO RACE DAY SPRAYN KÄYTTÖÖN: