VASELIIINI VAIN PARHAISTA AINEISTA

Rex Assembly Grease
Likaa hylkivä ja säänkestävä PTFE-vaseliini

AINUTLAATUINEN KOOSTUMUS

SUOSITTUUN REX DOMESTIQUE-KETJUÖLJYYN PERUSTUVA AINUTLAATUINEN RESEPTI

Rex Assembly Greasen reseptissä käytetään samoja korkeafuorisissa suksivoiteissa käytettäviä ainesosia kuin pyöräilijöiden keskuudessa suosioon nousseessa Rex Domestique -ketjuöljyssä. Käytännössä voisi sanoa, että teimme tuotteesta öljyn sijasta vaseliinin. Tämä antaa Assembly Greaselle ketjuöljystä tutut hyvät ominaisuudet kuten äärimmäisen pienen kitkan metalli metallia vasten -käyttökohteissa, erinomaisen kalvonmuodostuskyvyn ja suojan sääolosuhteita vastaan. Jos pidät ketjuöljystämme, tulet pitämään myös tästä!

VAIN PARHAISTA RAAKA-AINEISTA

Assembly Grease ei pohjaudu teollisuusvaseliiniin, vaan se valmistetaan tehtaallamme Hartolassa puhtaimmista saatavilla olevista vahoista, vaseliinista ja öljyistä (ns. apteekkilaatuinen tavara.) Assembly Grease on pakattu 50 g metallituubiin.

SUOJATTU KORROOSIOLTA

LISÄAINE PARANTAA OMINAISUUKSIA

Assembly Greasen ominaisuuksia parantaa PTFE:n ja perfuorattujen vahojen lisäksi erillinen korroosionsuoja-aine. Tämä antaa paremman suojan ruostetta vastaan esim. ohjainlaakerissa ja keskiölaakereissa.

KAIKKIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN POLKUPYÖRÄSSÄ

Assembly Grease on testattu Suomen oloissa ympärivuotisessa käytössä kaikissa käyttökohteissa: Ohjainlaakerit ja muut laakerit, navat, vapaarattaat, jousituksen nivelet ja liukuholkit sekä kierteet.

LATAA PDF-ESITE ASSEMBLY GREASESTA: