Black Diamond Hot Wax

Kuuma uutuus Rexiltä – kuumavaha polkupyörän ketjuille.

Kuumavahaus on jatkuvasti suosiotaan kasvattava tapa voidella ketjut. Kiinteä vaha ei kerää likaa ja pitää pyörän koko voimansiirron puhtaana, hylkien likaa tavallisia ketjuöljyjä selvästi paremmin. BLACK DIAMOND HOT WAX -ketjuvahassa sulautuvat yhteen markkinoiden voitelukykyisin Black Diamond -lisäaineteknologia ja Rexin yli 70 vuoden kokemus vahoista. Kuumavahaukseen siirtyminen helpottaa pyörän puhtaanapitoa huomattavasti, ja säästää ketjuja sekä rattaita kulumiselta. Kuumavahattu ketju ei sotke eikä tahraa, ja ketjun puhdistaminen onnistuu pelkällä kuumalla vedellä.

 

Lataa suomenkielinen pdf-esite tästä

 

Black_Diamond_Hot_Wax_Suomi.jpg

Perusohje ketjujen voiteluun kuumavahalla:

  1. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, puhdista ketju perusteellisesti liuotinpesuaineella kuten Rex Chain Cleaner. Hyvä puhdistus parantaa vahan kiinnittymistä ja parantaa voitelun kestoa. Jos ketju on aiemmin kuumavahalla käsitelty, riittää pelkkä kuumalla vedellä huuhtelu ja pyyhintä.
  2. Sulata kaikki vahapalikat miedolla lämmöllä (max. 100°C) esim. kattilassa, yhdessä käsiteltävän ketjun kanssa. Anna ketjun lämmetä, ja sekoita sitä vahan kanssa, jotta vaha tunkeutuu ketjuun täydellisesti. Voit käsitellä samalla kerralla useammat ketjut.
  3. Nosta ketju jäähtymään. Käsittely on onnistunut hyvin, jos ketju on jäykkä. Notkista ketjun nivelet ja asenna paikoilleen. Ketju notkistuu vielä muutaman kilometrin ajon jälkeen.
  4. Vahaa ketju uudelleen, kun se on äänekäs. Jotta vaha pysyy pidempään puhtaana, huuhtele ketju ensin kuumalla vedellä, pyyhi ja anna kuivua hyvin. Toista tämän jälkeen vahauskäsittely.

Lisäinfoa ja videoita tulossa pian!