Rex purkkipitovoiteet

Sarja klassikoita, joilla suomalaiset ovat hiihtäneet jo vuodesta 1952.

Tunnettu ja luotettava peruspitovoiteiden sarja sisältää klassikkoja, joita on tehty samalla reseptillä jo yli 50 vuotta! Rexin peruspurkkivoiteet ovat edullisia käyttää, ja oikealla kelillä ominaisuudet riittävät kilpahiihtoon asti.


 

1

141
Terva Universal
-1…-25°C

UUSI! Helppokäyttöinen yleispitovoide hiihtäjille jotka haluat pärjätä mahdollisimman vähillä voiteilla. Sisältää tervaa, joka antaa laajan käyttöalueen. Universal-nimestään huolimatta Terva Universalin ominaisuudet riittävät todistetusti huippukilpahiihtoon saakka!

105
Vaaleanvihreä
-8…-15°C

Rexin suosituin voide kylmille keleille. Uudella lumella pitää jo -6°C:ssa. Käytetään kilpahiihdossa usein myös pehmeämpien voiteiden pinnoitteena.

115
Sininen
-2…-8°C

Pitovoiteiden kuningas! Kaikkien tuntema legendaarinen Rexin sininen. Käytetään paljon yleisvoiteena kaikilla pakkaskeleillä, jolloin pitoa säädellään voidekerroksen paksuudella. Mitä kylmempi keli, sitä ohuempi kerros.

120
Sininen Special
-1…-4°C

Toinen Rex-legenda. Hieman pehmeämpi ja pitävämpi kuin sininen (115) pienille pakkasille. Pitää hyvin myös kovalla ja kuluneella ladulla.

1

122
Violetti Special
0…-2°C

Violetista väristä huolimatta selkeä pakkaskelin voide, jota käytetään kilpailuissa mm. vihreän Power Gripin pinnoitteena. Varma valinta myös kuntohiihtäjälle kovemmillakin pakkasilla.

131
Punainen
+1…-1°C

Punainen pitovoide nollakeleille. Voidaan käyttää myös sekoitettuna liistereihin tai pinnoitteena liisterivoitelulle. Estää liisterivoiteluiden jäätymistä ja irtolumen tarttumista.

1

190
Pohjavoide

Pitävä ja kestävä pohjustusvoide kaikkien pitovoiteiden alle. Uusi vähemmän kumimainen koostumus joka on helpo levittää hankaamalla, ilman lämpöä. Soveltuu nyt myös korotuskerrosten tekoon.


Rex-purkkipitovoiteiden käyttöPitovoitelu purkkivoiteita käyttäen alusta loppuun - pohjustus ja kelivoitelu

  1. Rajaa pitoalue teipillä
  2. Karhenna pitoalue hiekkapaperilla ja puhdista hiomapölystä
  3. Hankaa kerros Rex pohjustusvoidetta. (Pohjustuksen voite tehdä myös nestemäisellä Rex Pohjustusliisterillä, mikä on nopeampi tapa.)
  4. Lämmitä pohjustusvoide puhaltimella tai voiteluraudalla
  5. Tasoita korkilla
  6. Hankaa ohut kerros kelin mukaista Rex-pitovoidetta
  7. Tasoita korkilla
  8. Toista kelivoiteen levitys 2-4 kertaa ja tasoita voide joka kerroksen jälkeen. Laita ohemmin pitoalueen molempiin päihin ja paksummin keskikohtaan.
  9. Tyypillisesti voidetta tarvitaan 2-4 kerrosta. Tarvittava määrä riippuu suksen jäykkyyden sekä henkilökohtaisista mieltymyksistä. Voit lisätä voidetta vaikka ladulla.