ProGrip Fluor -purkkivoiteet

ProGrip on erityisesti nykyaikaisen kilpahiihdon vaatimuksiin optimoitu fluoripitovoidesarja. Tasatyönnön lisääntyminen ja aggressiivinen vuorohiihto ylämäkiin vaativat pitovoiteilta hyvän pidon lisäksi hyvää luistoa sekä kykyä estää lumen tarttumista suksen pohjaan.

ProGrip on todistanut toimivuutensa maailmancupissa ja MM-kisoissa, nämä purkit löytyvät lähes kaikkien maajoukkueiden voidepakista!

Kun haet kilpahiihtoon optimoitua pitovoidetta parhailla mahdollisilla luisto-ominaisuuksilla, valintasi on Rex ProGrip.

Katso myös Racing Service -sarjan erikoispidot1

10
ProGrip Vihreä
-8…-15°C

FLUOR_x2.png

Fluoripitovoide kylmimmille keleille, jolloin pitovoitelusta on saatava myös liukas pidon kärsimättä. Kokeile pienemmillä pakkasilla (-5…-8°C) sinisen Progripin pinnoitteena.

1

15
ProGrip Sininen
-2…-8°C

FLUOR_x2.png

Legendaarisen sinisen Rexin fluoriversio. Koostumusta muokattu niin, että voide toimii entistäkin paremmin pikkupakkasilla (-2…-4°C).

1

25
ProGrip Violetti
-1…-3°C

FLUOR_x2.png

Uuden ja kostean lumen voide hankaliin olosuhteisiin kun lämpötila on juuri nollan alapuolella. Karkealla lumella violetin liisterin päällä lyömätön yhdistelmä.

1

30
ProGrip Punainen
+1…-1°C

FLUOR_x2.png

Nollakelin erikoisvoide, legendaarinen ”yhestä yhteen”. Toimii usein myös vaihtoehtona liistereille ja on ollut jo vuosikausia yksi Rexin luottopurkeista. Kokeile yhdessä 240 Universal –liisterin kanssa.


Rex-purkkipitovoiteiden käyttöPitovoitelu purkkivoiteita käyttäen alusta loppuun - pohjustus ja kelivoitelu

  1. Rajaa pitoalue teipillä
  2. Karhenna pitoalue hiekkapaperilla ja puhdista hiomapölystä
  3. Hankaa kerros Rex pohjustusvoidetta. (Pohjavoitelun voi tehdä helposti myös nestemäisellä Rex-pohjustusliisterillä.)
  4. Lämmitä pohjustusvoide puhaltimella tai voiteluraudalla
  5. Tasoita korkilla
  6. Hankaa ohut kerros kelin mukaista Rex-pitovoidetta
  7. Tasoita korkilla
  8. Toista kelivoiteen levitys 2-4 kertaa ja tasoita voide joka kerroksen jälkeen. Laita ohemmin pitoalueen molempiin päihin ja paksummin keskikohtaan.
  9. Tyypillisesti voidetta tarvitaan 2-4 kerrosta. Tarvittava määrä riippuu suksen jäykkyyden sekä henkilökohtaisista mieltymyksistä. Voit lisätä voidetta vaikka ladulla.