PowerGrip Marathon -purkkivoiteet

Varmaa pitoa pitkille matkoille ja liippaantuneille laduille.

Kaudelle 2016 uusittu ja ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen, fluoria sisältävä PowerGrip-tuoteperhe soveltuu hyvin aktiivisille kuntoilijoille ja kovalla käytöllä oleville valoladuille. Erinomainen kestävyys, joten soveltuu pitkän matkan hiihtoon. Kun latu on liipalla mutta ei kuitenkaan selkeä liisterikeli, on PowerGrip oiva valinta!

PowerGrip –pitovoiteissa yhdistyvät liistereiden ja purkkivoiteiden parhaat puolet. Lämmitetään levitettäessä kuumailmapuhaltimella, hiustenkuivaajalla tai voiteluraudalla. Yksi reilu kerros ilman pohjavoidetta käytettynä riittää. Verrattuna ProGrip-sarjan pitoihin, PowerGrip tarjoaa varmemman pidon.

  • Liisterimäisen ärhäkkä pito ja fluorivoiteen hyvä luisto
  • Sitkeän elastinen koostumus tarjoaa hyvän kulutuskestävyyden, kestää pisimmätkin lenkit
  • Lämpötilaan reagoiva, mukautuu eri keleihin ja tarjoaa laajan käyttöalueen
  • Koostumuksensa ansiosta toimii myös liisterikelillä, poislukien kaikista vetisimmät kelit

1

41
PowerGrip Violetti
+3…-5°C

FLUOR_x2.png

Parhaimmillaan jäisillä, karkeilla ja erittäin kovilla laduilla. Korvaa nollan vaiheilla liisterit. Kun lämpötila käy lähellä nollaa ja latu vetää hieman liipalle, violetti PowerGrip ei petä. Myös uudelle lumelle erittäin ohuena kerroksena.

1

61
PowerGrip Sininen
-4…-10°C

FLUOR_x2.png

Yksi markkinoiden parhaista yleispitovoiteista. Kestää hyvin kulutusta. Sopii erityisesti jäiselle ja vanhalle lumelle, mutta ohuemmin levitettynä myös uudelle lumelle. Parhaimmillaan kostealla kelillä.

1

81
PowerGrip Vihreä
-10°C…-20°C

FLUOR_x2.png

Erinomainen yleispitovoide kaikille kylmille keleille. Samat ominaisuudet kuin sinisessä PowerGripissä, mutta kovemmille pakkasille. Yleinen myös pohjavoiteena kilpakäytössä.


PowerGrip-pitovoiteiden käyttö


Yleisohje PowerGrip-pitovoiteille:

  1. Karhenna pitoalue
  2. Lämmitä voidetta kuumailmapuhaltimella tai voiteluraudalla. PowerGripin alle et tarvitse erillistä pohjavoidekerrosta.
  3. Levitä voide pitoalueelle. Yksi reilu kerros riittää
  4. Lämmitä voidetta ja tasoita korkilla tai peukalolla lasimaiseksi