Rex nestemäiset liisterit

Helppoa ja nopeaa liisterivoitelua!

Rexin kolmesta suosituimmasta liisteristämme on myös nestemäiset versiot, joilla levität aina helposti täydellisen ohuen ja tasaisen kerroksen liisteriä.

  • Nestemäinen liisteri soveltuu hyvin matalalla voidepesällä varustetuille ns. purkkisuksille.
  • Antaa lisäpitoa liippaladulla purkkivoiteen päällä, kulta- ja punaista liisteriä voidaan lisätä vaikka kesken hiihdon ilman kuivumisaikaa.
  • Helppo ja siisti levittää ilman lämmitystä ja tasoitusta.
  • Paksujen liisterikerrosten muodostaminen korkeamman voidepesän ns. liisterisuksille onnistuu paremmin perinteisellä tuubiliisterillä.
  • Pohjustusliisteri toimii pohjusteena myös purkkivoiteille. Ikinä ei pohjavoiteen levitys ole ollut näin nopeaa ja helppoa!

Katso YouTube-video nestemäisistä liistereistä


 

1

2901
Nestemäinen pohjustusliisteri
 

Täydellisen ohut ja tasainen pohjustuskerros aina ja joka kerta! Uusi innovaatio, joka saavutti suuren suosion testivaiheessa Rexin kisahuollossa. Liisterisuksien pohjustus on nyt nopeampaa kuin ikinä. Myös purkkivoiteiden alle ensimmäiseksi kerrokseksi. Sitkeä ja kulutuskestävä kuten tuubissa oleva rinnakkaisversio.

1

2161
Nestemäinen Kultaliisteri
+3…-7°C

Huippusuositun kultaliisterin nestemäinen uutuusversio. Täydellisen ohut ja tasainen liisterikerros, joka toimii myös matalalla voidepesällä varustetuissa perinteisen suksissa. Voit lisätä liisteriä myös kesken hiihdon, ilman kuivumisaikaa! Jos pitopurkki ei pidä liippaladulla, lisää tätä vaikka kesken hiihdon.

1

2101
Nestemäinen Liisteri Punainen
+10…0°C

Helppoa liistein levitystä ilman sormien sotkemista. Ominaisuuksiltaan sama kuin tuubiin pakattu 210 Punainen Special liisteri, eli parhaimmillaan vesikelillä, satavalle kostealla lumella sekä sohjoisella ladulla.