Rex liisterit

Liistereitä käytetään, kun latu on karkean tai liippaantuneen jäinen tai märkä, eikä purkkipitovoiteeella saada aikaiseksi riittävää pitoa. Liisterin levitys on helppoa, tasoitukseen käy vaikka oma peukalo.

 

Ohjetaulukko kelin mukaisen liisterin valintaan


 

1

210
Punainen Special
+10°…0°C

Punainen Special liisteri on kehitetty kultaliisterin pohjalta yhteistyössä Suomen hiihtomaajoukkueen kanssa. Parhaimmillaan vesikelillä, satavalle kostealla lumella sekä sohjoisella ladulla. Pehmeydestään huolimatta kulutuskestävä ja helppo levittää. Myös uutena nesteversiona!

1

216
Kulta
+3…-7°C

Kultaliisteri on tarkoitettu karkealle lumelle, tykkilumelle sekä liippaantuneelle ladulle kun lämpötila on +3...-7°C. Tämä liisteri oli testausvaiheessa maailmancupin varjelluin salaisuus tykkilumelle!

Rexin kultaliisteri on lyhyessä ajassa kerännyt itselleen jo todella kovan maineen, ja se kuuluu jokaisen hiihtoniilon pitovoidepakkiin. Myös uutena nesteversiona!

1

205
Violetti
0…-7°C

Kestävä liisteri laajalle kelialueelle. Parhaimmillaan karkealla märällä tai jäisellä lumella. Käytetään myös usein alusliisterinä märän kelin liistereille.

1

240
Universal
+10°…-30°C

Varma vaihtoehto kaikille liisterikeleille kaiken tasoisille hiihtäjille. Uuden koostumuksensa ansiosta se on entistä helpompi levittää.

1

225
Ruskea
+10°…0°C

Erikoisliisteri märälle ja karkealle lumelle. Yksi Rexin suosituimmista tuotteista myös maajoukkueiden keskuudessa!

1

200
Sininen
-5…-25°C

Kestävyydestään tunnettu liisteri jäiselle ja kovalle ladulle kylmillä keleillä. Kuluttavissa olosuhteissa hyvä alusvoide muille liistereille ja pitovoiteille.

1

222
Keltainen
+10…0°C

Erikoisliisteri erittäin märälle ja sohjoiselle lumelle. Varma valinta silloin kun keli on niin märkä että hiihtokenkäsi kastuvat.

1

290
Pohjaliisteri
 

Pohjaliisteri on erittäin sitkeä ja kulutuskestävä. Se on tarkoitettu käytettäväksi liisterivoiteluiden pohjavoiteena sekä purkkivoiteluiden pohjana kuluttavilla keleillä ja pitkillä matkoilla. Myös uutena helppolevitteisenä nesteversiona!


Rex-liisterien käyttö


Liisterit on suunniteltu käytettäväksi märillä ja jäisillä keleillä.
Yleisohje liisterien käyttöön:

  1. Rajaa pitoalue teipillä
  2. Karhenna pitoalue hiekkapaperilla ja puhdista hiontapölystä
  3. Levitä ohut kerros pohjaliisteriä
  4. Lämmitä ja tasoita syntettisellä korkilla
  5. Levitä kerros kelin mukaista liisteriä
  6. Lämmitä ja tasoita synteettisellä korkilla


Lisää liisterien käyttöön liittyviä videoita YouTube-kanavallamme!


Ammattilaisen vinkki: Liisterin pinnoitus Hydrex-fluorigeelilläLiisterin pinnoitus Hydrex-fluorgeelillä vähentää roskaantumista ja parantaa liisterin luisto-ominaisuuksia, pitoa heikentämättä.

  1. Ravista fluorigeeli
  2. Valuta ohuena norona liisterin päälle ja tasoita kevyesti (Pelkkä suihutus riittää jos Hydrex Spray)
  3. Anna kuivua