N-line pitovoiteet

Kilpapitovoiteet uudelleen ajateltuna

Rex N-line -pitosarja asettaa uuden standardin pitovoiteille: Kehittyneen paine- ja lämpötilaherkistä ainesosista optimaalisessa suhteessa koostuvan Dual Compound -reseptin ansiosta N-sarja tarjoaa ennennäkemättömän yhdistelmän pitoa ja luistoa.

Todisteena voiteiden toimivuudesta ovat N-sarjan pidoilla hiihdetyt maailmancupin osakilpailuvoitot. Rex N-Kinetic -teknologian hyödyntäminen pitovoiteissa antaa fluoripitojen kaltaisen suojan jäätymistä ja likaantumista vastaan.

Myös kuntohiihtäjä hyötyy N-sarjan pitojen paremmista liuku-ominaisuuksista ja jäänestokyvystä käytettäessä paksujakin voidekerroksia. N-sarjan pitoja voidaan käyttää joko viimeisenä pintakerroksena tai myös korotuskerroksina.

 

 

dual_compound_n-kinetic.gif

 


 

136
N11 Keltainen
+2…-2°C

Monikäyttöinen, pehmeä pito miinus- ja plusasteille. Käytetään kuivalla lumella kovemman aluskerroksen pinnoittena, tai märällä lumella liisterien pinnoitteena.

N11 kelialue:

🟡🟡🟡⚪️⚪️ Uusi lumi
🟡🟡🟡🟡🟡 Sekalumi
🟡🟡🟡⚪️⚪️ Vanha lumi
🟡🟡🟡🟡🟡 Luonnonlumi
🟡🟡🟡🟡⚪️ Keinolumi

121
N21 Sininen
-2…-8°C

Sinisen N-line -purkin kovahko koostumus takaa hyvät liukuominaisuudet, mutta pito silti hyvä innovatiivisen Dual Compound -reseptin ansiosta. Voidaan käytää sellaisenaan, korotuskerroksena tai pinnoitteena.

N21 sininen kelialue:

🔵🔵🔵⚪️⚪️ Uusi lumi
🔵🔵🔵🔵🔵 Sekalumi
🔵🔵🔵⚪️⚪️ Vanha lumi
🔵🔵🔵🔵🔵 Luonnonlumi
🔵🔵🔵🔵⚪️ Keinolumi

143
N21 G Musta "uusi lumi"
-1…-12°C

”Sinisen purkin kelin” voide uudelle lumelle, erityisesti huonoluistoiselle ja teräväkiteiselle. Sisältää samaa grafiiti-lisäainetta kuin uuden lumen luistovahamme. Uudella lumella perussinistä pitävämpi. Antistaattinen ja hyvin vähän lunta keräävä koostumus. Suosittuun 30G -uuden lumen purkkiin verrattuna N21G:n koostumus on enemmän "normaalin" pitopurkin kaltainen.

N21 G kelialue:

⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ Uusi lumi
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ Sekalumi
⚫️⚫️⚫️⚪️⚪️ Vanha lumi
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ Luonnonlumi
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ Keinolumi

 

111
N31 Vihreä
-8…-20°C

Kylmän kelin Dual Compound -pito. Erinomaiset luisto-ominaisuudet aggressiivisella, teräväkiteisellä lumella. Silti tarpeeksi pitoa käytettäväksi sellaisenaan tai viimeisenä kerroksena.

N31 kelialue:

🟢🟢🟢🟢⚪️ Uusi lumi
🟢🟢🟢🟢🟢 Sekalumi
🟢🟢🟢⚪️⚪️ Vanha lumi
🟢🟢🟢🟢🟢 Luonnonlumi
🟢🟢🟢🟢⚪️ Keinolumi

101
N41 Pinkki "vanha lumi"
-2…-15°C

Dual Compound -pitovoide vanhalle / karkealle ja tykkilumelle. Koostumukseltaan liisterinomainen. Pehmeys ja sitkoisuus takaavat hyvän pidon, ja N-kinetic -teknologian hyödyntäminen tarjoaa maailmancup-tason luisto-ominaisuudet. Vastustaa erinomaisesti jäätymistä ja roskaantumista.

N41 kelialue:

🟣⚪️⚪️⚪️⚪️ Uusi lumi
🟣🟣🟣⚪️⚪️ Sekalumi
🟣🟣🟣🟣🟣 Vanha lumi
🟣🟣🟣⚪️⚪️ Luonnonlumi
🟣🟣🟣🟣🟣 Keinolumi


Rex-purkkipitovoiteiden käyttöPitovoitelu purkkivoiteita käyttäen alusta loppuun - pohjustus ja kelivoitelu

  1. Rajaa pitoalue teipillä
  2. Karhenna pitoalue hiekkapaperilla ja puhdista hiomapölystä
  3. Hankaa kerros Rex pohjustusvoidetta. (Pohjavoitelun voi tehdä helposti myös nestemäisellä Rex-pohjustusliisterillä.)
  4. Lämmitä pohjustusvoide puhaltimella tai voiteluraudalla
  5. Tasoita korkilla
  6. Hankaa ohut kerros kelin mukaista Rex-pitovoidetta
  7. Tasoita korkilla
  8. Toista kelivoiteen levitys 2-4 kertaa ja tasoita voide joka kerroksen jälkeen. Laita ohemmin pitoalueen molempiin päihin ja paksummin keskikohtaan.
  9. Tyypillisesti voidetta tarvitaan 2-4 kerrosta. Tarvittava määrä riippuu suksen jäykkyyden sekä henkilökohtaisista mieltymyksistä. Voit lisätä voidetta vaikka ladulla.