Racing Service Line

Rex Racing Service Line koostuu maailmancupin kisakäytössä menestyneistä tuotekehitysohjelman kisavoiteista, jotka on testattu yhteistyössä maajoukkueiden kanssa. Osa näistä voiteista tulee myös normaaliin tuotantoon tulevina kausina, mutta kysynnästä johtuen julkaisemme niitä rajoitetusti.

Racing Service Line on Rexin tuotekehitystiimin tapa tuoda viimeisimmät voide-innovaatiot aktiivihiihtäjien ulottuville mahdollisimman pian. Aiemmin tämän sarjan voiteet ovat olleet tarjolla vain maajoukkueille ja tallihiihtäjille.

Seuraamalla voitelutiimimme kisaraportteja ja voitelusuosituksia, voit nyt ottaa etumatkaa kilpailijoihisi ja käyttää viimeisimpiä ja parhaita innovaatioitamme, aivan kuin maailmancupin joukkueet. Viittaamme Racing Service Line -sarjan voiteisiin aina kun niillä saavutetaan paras voitelu, joten tiedät milloin on oikea aika käyttää niitä ja olla nopein!


Racing Service Fluoripulverit

Racing Service -fluoripulverit ovat maailmancupeissa ja arvokisoissa sekä Rexin kisahuollossa käytettäviä erikoisvoiteita.

1

4981
"342" Fluoripulveri
+10°…-20°C

FLUOR_x4.png

Kostea ja karkea lumi, vesikeli.

Erikoispulveri, joka toimii lämpötilasta riippumatta kun lumi on kosteaa ja karkeaa. Ei sisällä grafiittia tai molybdeeniä.

Sulamislämpö: n. 150°C

Laittotapa:

 • Raudan lämpötila >180°C
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Jäähdytys ja harjaus

Laittotapa vesikelillä:

 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Nosto harjalla suksen pintaan pölyksi
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Jäähdytys ja harjaus
1

4982
"63" Fluoripulveri
-5…-20°C

FLUOR_x4.png

Vanha ja hienojakoinen lumi sekä tykkilumi.

Kylmän kelin pulveri, joka toimii hienosti myös pikkupakkasilla kun lumi on hienojakoista. Sisältää grafiittia.

Sulamislämpö: n. 130°C

Laittotapa:

 • Raudan lämpötila >160°C
 • Sulatus yhdellä vedolla
 • Nosto harjalla suksen pintaan pölyksi
 • Toinen sulatus useilla nopeilla vedoilla tummaksi
 • Jäähdytys, siklaus ja huolellinen harjaus
1

477
Grip Powder
 

Pitopulveri pitovoitelun viimeistelyyn. Erittäin hienojakoinen polymeerivaha. Vähentää voitelun ja lumen välistä liikekitkaa sekä estää jäätymistä ja lian tarttumista. Soveltuu sekä liisteri- että purkkivoiteluiden pinnoittamiseen. Ei sisällä fluoria tai grafiittia.

 • Sirottele pitovoiteen tai liisterin päälle
 • Tasoita kevyesti sormella

Racing Service -pitovoiteet


1

184
TK-1840
-2°…15°C

FLUOR_x2.png
 • Tykkilumi
 • Vanha ja kostea lumi
 • Kova latu

TK-1814 on töysin uudenlainen pitopurkki, joka on suunniteltu nykyisiä hiihto-olosuhteita varten. Säilölumi, tykkilumi ja kovat latupinnat vaativat pidolta entistä terävämpää kykyä pitää ja samalla irroituskykyä ja liukkautta tasatyönnössä ja yhden suksen liu’ussa. TK-184 -purkkia voidaan käyttää sellaisenaan pohjavoiteen tai -liisterin päällä sekä pitopurkkien ja liistereiden pinnoitteena. Sisältää fluoria, grafiittia ja tervaa.

1

31
30G
+1…-8°C

FLUOR_x2.png
 • Uusi lumi

Uudenlumen erikoispito, joka tarjoaa vuorotahtivaiheessa poikkeuksellisen hyvän luiston. Pakkaskelillä käytetään muiden purkkivoiteiden pinnoitteena ja nollakeleillä pohjavoiteen päällä tai liisteriin sekoitettuna.

Katso video 30G-pitopurkin käytöstä YouTube-kanavaltamme!


Racing Service -luistovahat

Täysin uusilla raaka-aineilla valmistetut korkeafluoriset luistovahat. Kolmen vuoden kehitystyössä testattiin optimaalinen fluorin määrä vahoissa, 20 erilaista vaharaaka-ainetta sekä erilaisia lisäaineita. Kaudella 2013-2014 Suomen maajoukkue testasi yksinoikeudella HF-testisarjaa, joista valikoitui kolme parasta HF-vahaa.

Kaikki vahat ovat suhteellisen kovia, mutta kuitenkin helposti sulavia sekä työstettäviä.

Kaudelle 2017 luistovahat HF11, HF21 ja HF31 ja siirtyvät osaksi vakiovalikoimaamme, korvaten aiemmat Rexin HF-sarjan luistovahat.

1

461
HF11
+2…-2°C

FLUOR_x3.png

Uusi ja vanha lumi.

HF -sarjan pehmein vaha. Perinteisiin vesikelin HF-vahoihin verrattuna HF11 on kuitenkin suhteellisen kova sekä "kuiva" vaha. Helposti työstettävä ja erittäin likaa hylkivä.

Sulamispiste: n. 130°C

HUOM: Sama koostumus kuin uuden 2017 HF-sarjan HF11

1

462
HF21
-2…-8°C

FLUOR_x3.png

Kaikki lumityypit.

Sinisen parkun kelialueelle kehitetty HF21 on Rexin kaikkien aikojen liukkain vaha! HF21 on kova, mutta helposti sulava vaha. Kehitetty erityisesti pulvereiden alusvoiteeksi, mutta toimii erinomaisesti myös ilman pinnotteita.

Siklaa vaha heti sulatuksen jälkeen, anna jäähtyä ja harjaa. Sulamispiste: n. 135°C

HUOM: Sama koostumus kuin uuden 2017 HF-sarjan HF21

1

463
HF31
-8…-20°C

FLUOR_x3.png

Kaikki lumityypit.

Kova ja kestävä voide kylmiin olosuhteisiin kaikille lumityypeille. HF31:a voi käyttää myös lämpöisemmällä kelillä kun lumi on kuluttavaa.

Siklaa lämpöisenä, jäähdytä ja harjaa.
Sulamispiste: n. 140°C

HUOM: Sama koostumus kuin uuden 2017 HF-sarjan HF31