LF Matalafluoriset luistovoiteet

LF low fluor –sarja täydentää Rexin luistovoiteiden sarjan matalafluorisella vaihtoehdolla. Voidesarja soveltuu sekä kilpa- että kuntohiihtäjilleja se sisältää laajalle käyttöalueelle sopivia luistovoiteita, joita voidaan käyttää joko välikerroksena tai viimeisenä voidekerroksena. Sarjassa yhdistyvät HF -luistovoiteiden ominaisuudet ja fluorittomien voiteiden edullinen hinta. Suosituimmat voiteet ovat saatavilla myös 300 g:n suurkuluttajapakkauksessa.

1

455
LF Punainen
+4…0°C

FLUOR_x1.png

Soveltuu parhaiten pehmeille laduille märästä lumesta uuden lumen nollakelille. Kokeile räntäsateella Naganoa nr. 473 pinnoitteeksi.

1

456
LF Violetti
+2…-4°C

FLUOR_x1.png

Varma valinta kosteille ja liippaantuneille laduille nollan molemmin puolin. Saatavana myös 300g pakkauksessa suurkuluttajille.

1

457
LF Sininen
-2…-10°C

FLUOR_x1.png

LF Sininen on fluoriversio kuuluisasta Rexin sinisestä. Toimii sekä uudella että vanhalla lumella. Rexin huolto- ja tuotekehitystiimin käytössä Sininen LF on mittapuu johon kaikki vertautuu. Kisakäytössä Sinisellä LF:llä voideltu suksi on hyvä "perusvoideltu suksi" jonka päälle voidellaan kelin mukainen HF ja fluoripulveri. Saatavana myös 300g suurkuluttajapakkauksessa.

1

458
LF Vihreä
-8…-20°C

FLUOR_x1.png

Pakkaskelin voide, joka suunniteltu erityisesti kuivalle kelille.

1

459
LF Musta
-7…-25°C

FLUOR_x1.png

LF-luistovoiteiden kuningas! Samankaltainen voide kuin jo käsitteeksi muodostunut RCF Musta. Toimii erityisesti kostealla pakkaskelillä, mutta tätä käytetään yleisesti myös kilpailukäytössä HF-luistojen alla erinomaisen kulutuskestävyytensä ansiosta.


Kuumavoitelu Rex-luistovoitein


Yleisohje Rex-luistovahojen käyttöön:

  1. Sulata luistovaha norona suksen pohjaan kuten videossa. Katso sulatuslämpötila pakkauksen taustapuolelta
  2. Silitä luistovaha tasaiseksi kerrokseksi rauhallisin vedoin. Pidä rauta liikkeellä ettet vaurioita suksiasi.
  3. Siklaa ylimääräinen luistovaha käyttäen terävää akryylisikliä. Yleinen virhe on siklata liian vähän jolloin pohja jää "tukkoon"
  4. Harjaa pohjan hiontakuvio auki ensin messinki- tai luonnonjouhiharjalla. (Mustaa, vihreää ja sinistä vahaa käytettäessä tee tämä vielä kun suksi on lämmin)
  5. Anna suksen jäähtyä
  6. Tee viimeistelyharjaus nylonharjalla ja pyyhi pölyt