Rex uutuudet kaudelle 2019

Alkaneelle kaudelle esittelemme uutuustuotteita ennennäkemättömällä tahdilla. Rexin tuotekehitys etenee tällä hetkellä nopeasti, ja oivina esimerkkeinä ovat kauden uutuudet!

Racing Service HF Spray -luistovahat

Rexin parhaat HF-sarjan luistovahat nyt markkinoiden vahapitoisimpina nesteluistoina. Vaharesepti on 100% sama – vain levitystapa on erilainen. Maailmancup-tason korkeafluorinen luistovaha ei ole koskaan ollut näin helppo levittää.

Nestemäiset rinnakkaisversiot Rexin parhaasta HF-luistovahasarjasta. Nämä maajoukkueen kanssa yhteistyönä kehitetyt, yli 8000 testilaskulla valikoidut HF-voiteet hyödyntävät Rexin viimeisintä voideteknologiaa, kuten Future Fluor™, N-kinetic, Power Polymers, ja 2-Step Carrier.

Puhdista ensin suksi Rex Glide Cleanerilla, joka harjaamisen jälkeen toimii myös alusvoiteena. Suihkuta, tasoita ja anna luivua. Harjauksen jälkeen olet valmis ladulle!

Lataa lehdistötiedote (pdf)

1

4613
HF11 Spray
+2…-2°C

Fluor_x3_future.png

Uusi ja vanha lumi.

HF -sarjan pehmein vaha nyt myös nestemäisenä sprayversiona. Perinteisiin vesikelin HF-vahoihin verrattuna HF11 on kuitenkin suhteellisen kova sekä "kuiva" vaha. Erittäin likaa hylkivä.

1

4623
HF 21 Spray
-2…-8°C

Fluor_x3_future.png

Kaikki lumityypit.

Sinisen parkun kelialueelle kehitetty HF21 on Rexin kaikkien aikojen liukkain vaha! Uusi nestemäinen sprayversio tekee sen levittämisestä vielä nopeampaa ja helpompaa. Kehitetty erityisesti pulvereiden alusvoiteeksi, mutta toimii erinomaisesti myös ilman pinnotteita.

1

4643
HF21 G Spray
+2…-12°C

Fluor_x3_future.png

Uusi lumi.

Uudelle lumelle tarkoitettu ja tarkoin optimoidun määrän grafiittia sisältävä HF21 G täydentää Rexin korkeafluoristen parkkujen sarjan. Voiteen kovuus asettuu HF11 keltaisen ja HF21 sinisen väliin.


Rex-vahateknologia esittelyssä

Mikä tekee luistovahasta huippunopean, kulutuskestävän ja helppokäyttöisen? Tutustu Rex-voideteknologian saloihin.

Rex Future Fluor™ on PFOA-vapaa, ympäristö- ja käyttöturvallisempi fluoriteknologia. Future Fluor -merkinnällä varustetut tuotteet täyttävät vuonna 2020 voimaan astuvat fluorien käyttöä koskevat määräykset, vauhdista tinkimättä.

Rex N-KINETIC™ -nanopartikkelit muodostavat vahalle hydrofobisen pintarakenteen, mikä vähentää veden aiheuttamaa imua ja parantaa lianhylkivyyttä.

Rex POWER POLYMERS™ - uuden sukupolven polymeerivahaseos muodostavaa kovan sidoksen kilpasuksien UHMWPE-pohjamateriaaliin, taaten hyvän kulutuskestävyyden.

Rex 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia mahdollistaa uudenlaisten polymeerivahojen tilapäisen muuttamisen nestemäiseen muotoon. Nestevaha ilman kompromisseja.

Uusi G21 ja G11: Rexin parasta vahateknologiaa, ilman fluoriyhdisteitä

Koskaan aiemmin ei fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea.

Rexin G21 ja G11 ovat fluorittomia versioita menestyksekkäistä, maajoukkueiden kanssa yhteistyönä kehitetyistä HF-sarjan vahoista. Kehitysyhteistyön hedelmät ovat G-sarjan myötä saatavilla uudessa hintaluokassa.

Rex G-sarjan nestemäiset luistovahat hyödyntävät kaikkia Rex HF-sarjan teknologioita, kuten Rex N-KINETIC™ nanopartikkelit, Rex POWER POLYMERS™ uuden sukupolven polymeerivahat, ja 2-STEP CARRIER™ -kaksivaiheinen liuotinteknologia, jolla uudenlaiset polymeerivahat muunnetaan tilapäisesti nestemäiseen muotoon.

Lataa pdf

1

437
G21 Spray
-2…-12°C

Kaupoissa viikolla 50!

Fluorivapaa versio HF21 sinisestä, silti täysiverinen kilpavaha. Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Täyttää myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdolle asettaman fluorittomuuden vaatimuksen. Markkinoiden vahapitoisin nesteluisto, joka ei vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttää pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostaa ja hoitaa suksen pohjaa. Koskaan aiemmin ei fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.

436
G11 Spray
+10…-2°C

Kaupoissa viikolla 50!

Fluorivapaa versio HF11 keltaisesta, silti täysiverinen kilpavaha. Matalan kosteuden pakkaskelillä tai tykkilumella G-sarja tarjoaa jopa HF:n tasoisen suorituskyvyn ja kulutuskestävyyden. Huippuvaha vauhdikkaisiin treeneihin sekä kilpakäyttöön. Täyttää myös Norjan Hiihtoliiton juniorikilpahiihdolle asettaman fluorittomuuden vaatimuksen. Markkinoiden vahapitoisin nesteluisto, joka ei vaadi tuekseen kuumavoitelua. Täyttää pohjamateriaalin epätasaisuudet, kunnostaa ja hoitaa suksen pohjaa. Koskaan aiemmin ei fluoriton luistovaha ole ollut näin nopea. Riittoisa 150ml pakkaus.


Uuden sukupolven fluoripinnoitteet

Rexin uudet fluorituotteet hyödyntävät PFOA-vapaata, ympäristö- ja käyttöturvallisempaa Rex Future Fluor -fluoriteknologiaa, joka täyttää vuonna 2020 voimaan astuvat fluorien käyttöä koskevat määräykset.


1

4831
TK-73
+0…-20°C

Fluor_x4_future.png
  • Uusi ja vanha lumi
  • Pakkanen

Suosittu TK-72 on saanut arvoisensa seuraajan. Uuden sukupolven PFOA-vapaisiin fluoriraaka-aineisiin perustuva TK-73 on pakkaskelin yleisfluoripuriste, joka toimii laajalla kelialueella ja kaikilla lumityypeillä. Varma, riittoisa ja käytössä edullinen ratkaisu, joka parantaa luistoa aina. Hangataan suksen pohjaan ja kiinnitetään korkilla ja harjataan. Parantaa skinisuksien pitokarvan luistoa ja lianhylkivyyttä, kiinnitetään hankaamalla.


1

4702
Hydrex 2
+10…-20°C

Fluor_x4_future.png

Uusittu koostumus ilman PFOA-yhdisteitä, ominaisuuksista tinkimättä. Käytetään pitovoiteiden ja liistereiden pinnoitteena, parantaa pitojen luistoa ja vähentää roskaantumista. Hydrex 2 on myös paras mahdollinen käsittelyaine skinisuksille! Voidaan käyttää myös luistovoiteena karkealla ja likaisella lumella, kun lämpötila on +3-5°C


Rex Glide Cleaner ja Rex Skin Cleaner

Uutuustuotteet luistopintojen puhdistukseen ja skinisuksien puhdistukseen

1

511
Glide Cleaner 170ml & 500ml
 

Fluor_x1_future.png

Fluorattu 2-toiminen luistopintojen puhdistus/luistoneste. Puhdistaa luistopinnat tehokkaasti kuivattamatta pohjaa. Muodostaa erittäin kovan ja ohuen likaa hylkivän luistovoidekerroksen. Aloita aina uusi voitelu puhdistamalla luistopinnat Rex Glide Cleanerilla, jolloin tulevien luistovoiteiden kiinnittyminen ja kulutuskestävyys paranevat merkittävästi. Toimii luistovoiteena sellaisenaan etenkin likaisissa tykkilumi- ja hiihtoputkikeleissä. Erinomainen alusvoiteena nestemäisille sekä kiinteille luistovahoille lisäten kulutuskestävyyttä ja luisto-ominaisuuksia. Kuivumisaika 2-3min, jonka jälkeen harjataan nylonharjalla. 170ml ja 500ml pakkauskoot.

1

512
Skin Cleaner 170ml
 

Tehokas skinisuksien pitokarvan puhdistusaine, joka on turvallinen kaikkien valmistajien skinisuksille. Ei heikennä pitokarvan liimausta. Puhdistuksen jälkeen käsittele pitokarva Rex Skin Carella tai parhaan tuloksen saamiseksi Hydrex 2 -fluorigeelillä.