Rex Domestique Ultra Low Friction Chain Lube

VIEMÄSSÄ REXIÄ UUSILLE TEILLE

Uusi Rex Domestique-ketjuöljy:
Parasta suorituskykyä kaikissa olosuhteissa

LIKAA HYLKIVÄ

HYÖDYNTÄEN PARASTA SUKSIVOIDETEKNOLOGIAA

Sen lisäksi että suhtaudumme intohimoisesti hiihtoon ja suksivoiteisiin, me Rexillä olemme myös intohimoisia pyöräilijöitä. Päätös ketjuöljyn tekemisestä syntyikin ajatuksesta: “Jos Rex tekisi ketjuöljyä, minkälaista se olisi?”

Ajatus vaikutti niin mielenkiintoiselta, että siitä piti ottaa selvää!

Rex Domestique -ketjuöljyssä yhdistyvät innovatiivinen ajattelu ja yli kuudenkymmenen vuoden tietotaito parafiineista. Rex onkin tunnettu maailmancup-tason fluoripinnoitteista ja tätä osaamista ja näitä raaka-aineita on nyt hyödynnetty myös pyörätuotteissa!

Jokainen pullo Domestique-ketjuöljyä on käsin sekoitettu tehtaallamme Hartolassa, käyttäen parhaita raaka-aineita.

ELASTINEN KOOSTUMUS

PITKILLE MATKOILLE OPTIMOITU VISKOSITETTI

Rex Domestique -ketjuöljyn elastinen ja ketjussa pysyvä koostumus pitää ketjun tehokkaasti voideltuna pisimmilläkin lenkeillä. Rexin pysyvyys ketjussa on testattu ratamoottoripyörissä jopa 300 km/h nopeuksissa, hyvin tuloksin.

Uniikin koostumuksen voit huomata jo levittäessäsi Rex-ketjuöljyä; ohuiden säikeiden muodostuminen ketjun irtaantuessa vaihtajan rissasta kuuluu asiaan. Kun Domestique pääsee ketjun sisään, se myös pysyy siellä.

MINIMOITU TEHOHÄVIÖ

HILJAINEN JA ENERGIAA SÄÄSTÄVÄ VOIMANSIIRTO


Kahden eri riippumattoman laboratorion (Wheel Energy, Suomi sekä Friction Facts, USA) testit osoittavat Rex Domestique -ketjuöljyn vakuuttavan suorituskyvyn:

  • Friction Factsin wattitesteissä Rexin sijoitus oli kymmenennneksi tehokkain, kaikista 55:tä ikinä testatusta voiteluaineesta. Suurin osa paremmin sijoittuneista voiteluaineista eivät ole pyöräilyyn suunniteltuja (oliiviöljy, kova parafiini), tai vedenohuita liuotinpohjaisia voiteluaineita joiden kesto on huomattavasti Rexiä lyhyempi.
  • Rex on nopein liuotinvapaa ja haihtumaton Friction Factsin testaama ketjuöljy. (testattu 7/2015)
  • Wheel Energyn kotimaisissa testeissä Rexin ketjuöljy päihitti kilpailevat mineraaliöljy- ja liuotinpohjaiset voiteluaineet selkeästi. Mitä pidempään testi jatkui, sitä tehokkaammin Rex toimi!


LATAA PDF:

Wheel Energyn (FIN) seitsemäntuntinen dynamometritesti:

Friction Facts (USA) dynamometritesti, Rex punaisella:

KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

YHDISTÄÄ KUIVAN JA MÄRÄN KELIN KETJUÖLJYJEN PARHAAT OMINAISUUDET

Rex-ketjuöljyä on testattu ympärivuotisesti yli kahden vuoden ajan kaikissa mahdollisissa käyttötilanteissa, sekä maastossa että maantiellä. Domestique-ketjuöljyssä yhdistyvät paksumpien ketjuöljyjen pysyvyys ohuiden öljyjen likaa hylkivyyteen.

Kuivissa kesäolosuhteissa voitelukerta pitää voimansiirron hiljaisena ja tehokkaana jopa 500km matkan. Tyypillisessä käytössä vain pyyhintä kuivalla paperilla tai kankaalla on tarpeen ennen uudellelleenlevitystä, koska likaa hylkivien komponenttien ansiosta ketjun sisään ei pääse likaa. Paras voiteluteho saavutetaan 3–4 levityskerran jälkeen, kun Rex on täysin syrjäyttänyt aiemmat voiteluaineet.

PARAFIINIPOHJAINEN

LIUOTINVAPAA, HAIHTUMATON, LAIMENTAMATON

Suurin osa kaikista saatavilla ketjuöljyistä sisältää haihtuvia liuottimia tai jopa vettä. Tämä onkin hyvä keino valmistuskustannusten alentamisessa, mutta Rexillä ajattelimme toisin. Jokainen pisara Rexiä on 100% voiteluainetta; kaikki mitä laitat ketjuun pysyy siellä eikä haihdu ilmaan. Tämän ansiosta pienestä ja helposti mukana kulkevasta pullosta saadaan noin kolmekymmentä voitelukertaa!


  • 30 VOITELUA YHDESTÄ PULLOSTA
  • JOPA 500 KM YHDELLÄ VOITELULLA

SPONSOROINTI

REXIN YHTEISTYÖKUMPPANIT

Fincyclingin virallinen ketjuöljytoimittaja

IBD Cycling

IBD Cycling virallinen ketjuöljytoimittaja – Mukana tukemassa IBD Cycling ry:n toimintaa

Lahden Pyöräilijöiden virallinen ketjuöljytoimittaja


REX-KETJUÖLJYN LÄHETTILÄÄT

Kusti Kittilä

Maastopyöräilyn suomenmestari / kilpahiihtäjä

[ Twitter - Instagram - Blog ]

Aki Färm

MTB-enduro suomenmestari 2016, Alamäkiajon suomenmestari / Tahko MTB 240 km voittaja 2016

[ Instagram ]

Toni Lund

Ultrapitkien matkojen pyöräilijä / Fatbike-seikkailija

[ Twitter - Instagram - Facebook - Blog ]

Jani Vaahtera

600cc Superstock kilpamoottoripyöräilijä

[ Instagram ]

Mika Simola

Ratapyöräilyn suomenmestari

[ Blog - Twitter ]

Darby Thomas

Triathlonin suomenmestari, 10 x Ironman

[Blog - Facebook - Twitter ]


Pidä liekkisi palamassa.

Rex perustettiin vuonna 1952, ja yrityksen ensimmäinen valmistama tuote oli Helsingin Olympialaisten virallinen soihtu.
Siitä asti missiomme on ollut valmistaa korkealaatuisia kemiantuotteita urheiluun korkeimmalla tasolla.

Rex on yksi maailman johtavista suksivoiteiden valmistajista. Toimimme jatkuvasti yhteistyössä maailman parhaiden hiihtomaajoukkueiden kanssa kehittäessämme uusia ja entistäkin parempia suksivoiteita. Rex on erityisen tunnettu korkeatasoisista fluoripinnoitteistaan, jotka ovat laajasti käytettyjä maastohiihdon maailmancupissa kaikkien johtavien joukkueiden toimesta. Uudella Rex Domestique-ketjuöljyllä tuomme saman laatutason nyt myös pyöräilyyn ja ketjujen voiteluun. Muiden Rex-pyöräilytuotteiden kehitys ja testaus on parhaillaan meneillään.

Vuonna 1952 perustetulla Rexillä on on takanaan yli kuudenkymmenen vuoden yhtäjakoinen historia suksivoiteiden valmistusta. Tehtaamme sijaitsee Päijät-Hämeessä, Hartolassa. Rex on kotimainen perheyritys, jolla on usean sukupolvien mittaiset juuret syvällä suomalaisessa talviurheilussa.Jaa kuvasi Instagramissa hashtagilla #rexbike